Vanaf woensdag 23 oktober mag de toonzaal van D&D INTERIEUR, langsheen de Zeelaan te Eeklo, weer het decor zijn voor een unieke kunstcollectie. Tijdens deze editie van Interior plus Art staat de ode aan de jonge vrouw centraal en presenteren twee bekende kunstenaars hun werken. Niemand minder dan beeldhouwer Irénée Duriez & kunstschilder Rik Van de Walle laten u kennis maken met hun sterkste kunstwerken. Tot eind november worden maar liefst meer dan 50 werken tentoongesteld in de toonzaal van D&D INTERIEUR tussen de eigen creaties van zetels en meubels.

Interior plus Art is een tentoonstelling die u in werkelijkheid wil laat zien en voelen hoe groot de meerwaarde van kunst kan zijn voor uw interieur. Bovendien kan u in de toonzaal van D&D INTERIEUR de allernieuwste interieurtrends en unieke collecties zetels en meubels aanschouwen. We heten we u dan ook van harte welkom op dit gratis kunstevenement.